Elevii de la două școli tulcene au mers cu colindul la Consiliul Județean Tulcea

Elevii tulceni au mers cu colindul la CJ Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Luni dimineață, conducerea Consiliului Județean Tulcea a primit vizita a două grupuri de mici colindători de la unitățile școlare din municipiul Tulcea.

 

Conform tradiției, reprezentanții CJ Tulcea primesc, în această lună, vizita micuților colindători din județul nostru. Luni dimineață, preșcolari de la Grădinița nr. 12 și elevii clasei a III-a de la Școala „Elena Doamna“, ambele din municipiu au cântat pentru „publicul“ din cadrul administrației județene.

„Primii vestitori ai Moșului au apărut la sediul Consiliului Județean Tulcea. Nu sunt elfi, nici reni, ci doar micuții elevi și preșcolari tulceni! În zilele următoare așteptăm și alți colindători să ne calce pragul!“, a spus Dumitru Mergeani, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*