Bărbat dat dispărut după ce a sărit în Dunăre de pe un bac. Pompierii i-au recuperat trupul fără viață după trei ore de căutări

Misiune de căutare/salvare a unui bărbat dat dispărut în Dunăre, în zona localității IC Brătianu.

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină luni, 15 august, în jurul orei 15.00, în localitatea I. C. Brătianu, pentru căutarea unui bărbat de 38 de ani. Acesta a fost dat dispărut după ce a sărit în apele Dunării de pe  bacul ce efectuează curse între localitatea I.C Brătianu și Galați.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la locul intervenției s-au deplasat pompieri de la Secția Măcin, cu o ambarcațiune RIB și un echipaj SMURD care, împreună cu salvatorii de la ISU Galați, prezenți fața locului cu un elicopter SMURD și un echipaj de poliție, au efectuat căutări.

După aproximativ trei ore, trupul bărbatului a fost găsit în apele Dunării, scos la suprafață și predat autorităților competente. Din păcate nu prezenta semne vitale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*