“Drumul Lupului” din municipiul Tulcea va fi asfaltată – contractul proaspăt semnat depășește 2,1 milioane lei cu TVA

Municipiul Tulcea, vedere de la Monument. FOTO Cătălin Schipor

Vineri 23 februarie, administrația locală a semnat contractul de execuție al străzii redenumită Aleea Vest sau mai cunoscută ca fiind “Drumul Lupului”. Este strada care face legătura dintre strada Spitalului și cartierul Vest (strada Metalurgiștilor).

Potrivit reprezentanților Primăriei Tulcea, câștigătorul licitației este asocierea dintre S.C. “GAZ CONTROL” S.R.L. Tulcea – S.C. “RAMALI CONSTRUCT” S.R.L. Constanța. Termenul de execuție este de un an de la predarea amplasamentului, iar garanția lucrării este de trei ani.

Valoarea totală a lucrării este de 1.819.074,29 lei + 345.624,12 lei TVA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*