Două persoane au scăpat ca prin minune cu răni ușoare după un accident grav produs în Municipiul Tulcea

În urma impactului, mașina a fost distrusă. FOTO SAJ Tulcea

Accidentul s-a produs aproape de miezul nopții, în zona Alum Tulcea, unde un autoturism care circula cu viteză a fost scăpat de sub control. A ieșit de pe carosabil și s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.

Martorii au sunat la 112, iar la fața locului au fost trimise echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea, personalul medical așteptându-se la ceea ce era mai rău. Când au ajuns la fața locului, au găsit două persoane care prezentau doar câteva escoriații superficiale. În schimb, mașina în care se aflau, era distrusă și copacul care a fost în fața mașinii a fost și el serios avariat.

Accidentul este anchetat de către lucrătorii Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Tulcea.

UPDATE

Potrivit anchetatorilor, conducătorul auto în vârstă de 20 ani, în timp ce conducea un autoturism, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum – carosabil umed, a pierdut controlul volanului autoturismului și a lovit un copac.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*