Condamnată la închisoare pentru furt, o femeie din Tulcea și-a dat foc în incinta Cimitirului Eternitatea Nou

O femeie din Tulcea și-a dat foc în incinta Cimitirului Eternitatea Nou

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină sâmbătă, 27 martie, după ce o femeie în vârstă de 41 de ani, ce fusese condamnată la închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt, s-a autoincendiat în incinta Cimitirului Eternitatea Nou.

Potrivit IPJ Tulcea, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică Tulcea au fost sesizați de un bărbat din municipiu care a anunțat că, având un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de patru ani, concubina sa ar avea intenția de a se autoincendia în incinta Cimitirului Eternitatea Nou din municipiu.

Mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea a fost emis de Judecătoria Tulcea pentru infracțiunea de furt.

„În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție, trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială de stingere cu apă și spumă si o ambulanță SMURD. În timp ce se apropiau de locul indicat, aceștia au observat că femeia s-a autoincendiat, reușindu-se rapid stingerea acesteia, după care a fost transportată în regim de urgență la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și cauzelor producerii incidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*