De la data de 1 februarie, lapte și corn pentru elevii tulceni. În total, 17.896 elevi de pe raza județului Tulcea vor beneficia de acest program

Consiliul Județean Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

De la data de 1 februarie, elevii tulceni vor primi lapte și corn, iar în total, 17.896 elevi de pe raza județului Tulcea vor beneficia de acest program, a anunțat Consiliul Județean Tulcea.

“Având în vedere Hotărârea  nr. 652/2023 privind aprobarea Programului pentru școli al României în perioada 2023 – 2029, program care prevede acordarea gratuită pentru preșcolarii din grădinițele cu program normal de 4 ore de stat autorizate/acreditate și particulare acreditate și pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și particular, precum și pentru preșcolarii și elevii incluși în învățământul special, de fructe și legume proaspete, de lapte și produse lactate și de produse de panificație, Consiliul Județean Tulcea, în urma desemnării câștigătorilor licitației, a încheiat contracte de furnizare cu S.C. Lidas S.R.L. pentru produse de panificație și cu Asocierea Fraher Distribution SRL – Fraher SRL. pentru produse lactate” – Consiliul Județean Tulcea.

Produsele vor fi distribuite începând cu data de 1 februarie 2024.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*