Copiii din județul Tulcea cu rezultate foarte bune la învățătură vor primi burse din partea Consiliului Județean Tulcea

Consiliul Județean Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Consiliul Județean Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Sala de festivități a Palatului Copiiilor Tulcea a găzduit momentul de bilanț al Inspectoratului Școlar Județean Tulcea, respectiv „Prezentarea raportului privind starea invatamantului tulcean”, în anul școlar 2017-2018.

În acest an, Consiliul Județean Tulcea a demarat procedura de acordare a burselor de excelență pentru copii cu rezultate deosebite.

Este vorba de 20 de burse în cuantum de 400lei lunar, 9 pentru copii din municipiu și 11 pentru copii din mediul rural.

Dosarele candidaților se primesc pâna pe 26 octombrie la sediul Consiliului Județean Tulcea, iar bursele se vor acorda pentru rezultatele deosebite obținute în anul școlar 2017-2018.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*