Consiliul Județean Tulcea este reprezentat la întâlnirea de la Brest a Biroului Politic al Conferinței Regiunilor Periferice Maritime

Consiliul Județean Tulcea participă la Conferința Regiunilor Periferice Maritime. FOTO Consiliul Județean Tulcea

O delegație a Consiliului Județean Tulcea, condusă de consilierul  județean Alexandru Dan Munteanu, participă în perioada 6 – 9 martie, la întâlnirea Biroului Politic al Conferinței Regiunilor Periferice Maritime (CRPM), răspunzând invitației adresate de conducerea Regiunii Bretania și în concordanță cu decizia luată la Biroul Politic al CRPM, din data de 18 octombrie 2018, în Funchal, Madeira.

În cadrul lucrărilor, sunt dezbătute repere privind pregătirea raportului de progres al CRPM și pașii următori în acest sens, transport și accesibilitate, viitorul politicii de bugetare și politicii de coeziune ale EU, afaceri maritime, aspecte financiare și administrative, precum și pregătirea Adunării Generale a CRPM, prevăzută pentru intervalul 13-14 iunie, la Donegal, Irlanda.

În toamna anului trecut, la Adunarea Generală a CRPM desfășurată la Funchal, Madeira, Consiliul Județean Tulcea a obținut reînnoirea mandatului de Vicepreședinte al CRPM, cu portofoliul Politicii de Vecinătate, pentru președintele Horia Teodorescu și reprezentarea României în Biroul Politic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*