Un bărbat din comuna tulceană Greci a fost rănit după ce autoturismul i-a luat foc în garaj

Incendiu în comuna tulceană Greci. FOTO ISU Tulcea

Un bărbat din comuna Greci s-a ales cu arsuri pe corp după ce a încercat să stingă flăcările ce-i cuprinseseră autoturismul parcat în garaj.

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină, miercuri dimineață, în jurul orei 01.00, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un autoturism aflat într-un garaj din localitatea Greci. La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Secției de Pompieri Măcin, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanța SMURD.

„La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat în întregul garaj, cu pericol de propagare la locuința din apropiere. Pompierii militari au intervenit pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative produse de acesta aproximativ o oră”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Proprietarul a suferit arsuri superficiale pe 10 la sută din suprafața corpului, la nivelul membrelor inferioare și superioare. Acesta a fost preluat și transportat la spital de către echipajul SAJ prezent la fața locului pentru investigații suplimentare.

Au ars autoturismul și garajul în totalitate, dar a fost salvată locuința învecinată. Cauza probabilă producerii incendiului este scurtcircuit electric.

Incendiu în comuna tulceană Greci. FOTO ISU Tulcea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*