FOTO VIDEO Amplă operațiune pe litoral: autoritățile caută pachete cu droguri pe plaja și în apă

Mai multe pachete cu droguri au fost scoase de valuri pe plaje

Drogurile din același transport cu cele capturate la sfârșitul lunii martie pe plaja din Sfântu Gheorghe continuă să apară. Pachete cu droguri continuă să fie scoase de valuri pe țărm, acestea fiind găsite din întâmplare de localnici.

Autoritățile patrulează pe zona de litoral dintre Tulcea și Constanța în căutarea de pachete cu droguri, după ce li s-au semnalat mai multe cazuri în care acestea au fost scoase la mal de valuri.

„Avertizăm cetățenii din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunțe cel mai apropiat polițist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. Acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viața! În momentul de față, pe litoralul Mării Negre, este în derulare o amplă operațiune, într-un dosar de trafic de droguri, derulată de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi, sub coordonarea DIICOT“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*