Concursul „Tulcea – Suzhou, Drumul Prieteniei“, la finalul celei de-a patra ediții

FOTO CJ Tulcea

Administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat, astăzi, începând cu ora 10.00, la festivitatea de premiere a celor mai talentați tineri tulceni înscriși la concursul „Tulcea – Suzhou, Drumul prieteniei“, ajuns în acest an la a patra ediție.

În total, peste o sută de lucrări au fost înscrise în competiția organizată de Consiliul Județean Tulcea pentru a marca împlinirea a 28 de ani de cooperare dintre județul Tulcea și regiunea Suzhou, China.

„Mă bucur că am reușit să ajungem la a patra ediție a concursului care sărbătorește prietenia dintre județul Tulcea și acest «orășel» din China care are 13 milioane de locuitori. Dar în această relație nu a contat niciodată că noi, la Tulcea, suntem 200.000, iar partenerii noștri sunt 13 milioane. Ne-au tratat ca pe egalii lor și de fiecare dată ne-au arătat respect pentru toate activitățile pe care le organizăm pentru a marca cooperarea celor două regiuni. Vă mulțumim, așadar, pentru faptul că ați dat curs invitației de a participa la această competiție ol-line și că ați fost, astfel, parte a cooperării româno-chineze pe care o promovăm de 28 de ani“, a transmis, în cadrul festivității, administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani.

Câștigătorii ediției din acest an a concursului „Tulcea – Suzhou, Drumul Prieteniei“

Marele Premiu: Irina Maria Teodorov, 17 ani, Palatul Copiilor

Premiul I: Alexia Floriana Manole, 17 ani, Liceul de Arte „George Georgescu“

Premiul II: Andreea Boșcu, 16 ani, Liceul de Arte „George Georgescu“

Premiul III: Denisa Cristiana Ganea, 15 ani, Școala Gimnazială Casimcea

Mențiune: Iuliana Simion, 16 ani, Liceul de Arte „George Georgescu“

Mențiune: Rareș Constantin Zibilianu, 16 ani, Liceul de Arte „George Georgescu“

Premiu special: Alesia Mihailov, 13 ani, Liceul de Arte „George Georgescu“

Premiu special: Irina Crăciun, 12 ani, Școala Gimnazială Casimcea

Premiu de originalitate: Emilia Geambașu, 16 ani, Liceul Teoretic „Grigore Moisil“

 

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*