Șase turiști au fost salvați din apele Dunării după o intervenție a polițiștilor de frontieră din Sulina

Ambarcațiune a Poliției de Frontieră a fost avariată în urma unei coliziuni cu o barjă ucraineană în zona Chilia. FOTO cu rol ilustrativ

Șase turiști, cinci bărbați și o femeie, care s-au răsturnat, duminică, în apele Dunării de pe o barca de agrement, au fost salvați după o intervenție a polițiștilor de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina.

Potrivit Gărzii de Coastă, în seara zilei de duminică, 16 mai, în jurul orei 20.00, echipajul Poliției de Frontieră de pe o navă MAI ce aparține Grupului de Nave Sulina, aflat în misiune de patrulare, a observat la intrarea pe canalul Sulina o ambarcațiune de agrement cu șase persoane care s-a răsturnat în zona farului vechi. Polițiștii de frontieră au intervenit imediat pentru salvarea persoanelor, acestea fiind recuperate din apă și aduse la bordul navei Gărzii de Coastă. Totodată, barca de agrement răsturnată a fost remorcată în portul Sulina.

Prin numărul unic de urgență 112 a fost solicitată în sprijin o ambulanță la locul acostării, în portul Sulina, pentru ca persoanele salvate, cinci bărbați și o femeie, să primească îngrijiri medicale.

Evenimentul naval este anchetat de către polițiști din cadrul Postului de Poliție Transporturi Navale Sulina și ANR Sulina, pentru a se determina cauzele și împrejurările în care s-a produs.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*