#CONCURS Câștigă trei invitații de câte patru persoane fiecare la spectacolul Circului Grande Colosseum de la Casa de Cultură din Tulcea

Spectacol al Circului Grande Colosseum

Un spectacol al Circului Grande Colosseum poate fi urmărit la mijlocul acestei luni la Tulcea. Showul este programat în data de 14 mai și în data de 15 mai, de la orele 15.00 – 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Tulcea.

TLnews te invită la acest spectacol și oferă 3 invitații de câte patru persoane fiecare.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “TLnews” – facebook.com/TLnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la teatru
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 9 mai. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Grande Colosseum prezintă un spectacol de circ de 2 ore cu artiști profesioniști care au fost și la Românii au talent, Duo cu acrobații pe patine pe rotile (care se desfășoară pe propriul podium), jonglerii, reprize de clovni , trupa cu monociclu, hullahop. De asemenea, vor fi prezentate și multe alte surprize, printre care atracția spectacolului mașina Transformers auto robot Bumblebee.

Biletele pentru acest spectacol pot fi cumpărate de aici.

 

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*