#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la show-ul de Stand Up Comedy cu Toma Alexandru, Sorin Pârcălab și Cristi Popesco, de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Toma Alexandru. FOTO Facebook Toma Alexandru

Un spectacol de Stand Up Comedy cu Toma Alexandru, Sorin Pârcălab și Cristi Popesco este programat în data de 12 martie, de la ora 17.00, la Teatrul Jean Bart din Tulcea.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CDTV” –  https://www.facebook.com/CDtvRomania 
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației TLnews – https://www.youtube.com/c/TLnewsTV și la canalul de Youtube al CD TV – https://www.youtube.com/@CDTVro
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 28 februarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

Descrierea show-ului

 “Avem subiecte pentru toată lumea, de la hoteluri cu Popesco și minciuni cu Toma, la analiza trending-ului muzical românesc cu Sorin. Adică un show de standupcomedy LIVE pe care ar fi păcat să-l ratezi. Așadar, ia-ți biletele din timp!”

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*