Primarul din Tulcea, Ilie Ștefan, acuzat de ANI că se află în conflict de interese administrativ

Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea. FOTO Paul Alexe

Primarul din Tulcea, Ilie Ștefan, este acuzat de ANI că se află în conflict de interese administrativ.

„În perioada exercitării mandatului de primar al municipiului Tulcea, a participat la luarea unor decizii și a emis o serie de acte administrative care au avut ca rezultat un avantaj patrimonial pentru sine. Astfel, Ștefan Ilie a emis autorizații de construire și certificate de urbanism pentru societatea comercială de la care, ulterior, a achiziționat un imobil.

Astfel, persoana evaluată a încălcat prevederile art. 70, art. 71 și art. 76 din Legea nr. 161/2003, coroborat cu prevederile art. 228, alin. (1) din O.U.G. nr. 57/2019” – ANI.  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*