#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la concertul trupei Phoenix de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Trupa Phoenix. FOTO Theodor Tudose

Trupa Phoenix va susține un spectaculos concert în această lună la Tulcea.  Legendara formație va prezenta pe data de 23 aprilie, de la ora 19, la Tetrul Jean Bart, un proiect inedit: o sinteză între ciclul Anotimpurilor prezente pe albumul „Cei ce ne-au dat nume” și Rapsodia I, emblematică pentru George Enescu.

Tulcea NEWS pune la bătaie trei invitații duble pentru fanii trupei Phoenix.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la concert. 
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 16 aprilie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

După anul 2017, în care mitul a aniversat 55 de ani de la momentul expozițiunii, Phoenix se întoarce în fața publicului cu un proiect inedit: o sinteză între ciclul Anotimpurilor prezente pe albumul „Cei ce ne-au dat nume” și Rapsodia I, emblematică pentru George Enescu.

Ca în orice proiect inițiat, starea de a fi a trupei Phoenix este și aici cea de dăruire și luptă continuă cu diferitele cortine ale ființei, regândește mereu construcția actului artistic. Astfel, își propune răspunsul printr-o sinteză între celebrele „Anotimpuri (muzica arhaică, cu trimiteri profunde dar trăită prin forța instrumentelor moderne) și sensibilitatea clasică a marelui compozitor Enescu.

Proiect de înaltă ținută culturală, însă fără pretenții exclusiviste, „Sinteza” își propune a fi un concert caracterizat prin accesibilitate, cu toată-i mirifica metaforie prin viziune și profesionalism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*