Dezbatere pe tema calității învățământului tulcean, la Palatul Copiilor

Dezbatere pe tema calității învățământului tulcean, la Palatul Copiilor. FOTO: CJ Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat joi, 20 octombrie, la prezentarea raportului privind „Starea și calitatea învățământului tulcean 2021-2022“, eveniment organizat de Inspectoratul Școlar Județean, la sala de festivități a Palatului Copiilor din municipiul Tulcea.

Discuțiile au fost deschise de inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Tulcea, Viorica Pavel, care a prezentat, pe scurt, principalii indicatori care sintetizează activitatea educațională pe anul școlar anterior.

În cadrul alocuțiunii sale, vicepreședintele Mihai Huleni a ținut să felicite atât cadrele didactice, cât și elevii, dar și părinții pentru modul în care au contribuit la îndeplinirea performanțelor educaționale pe anul 2021 – 2022.

„Spun întotdeauna că dumneavoastră, profesorii, faceți parte dintr-o categorie privilegiată pentru că dumneavoastră aveți cele mai mari satisfacții profesionale, prin copiii pe care îi șlefuiți, pe care îi pregătiți pentru viață. Am rămas impresionat de ceea ce am văzut la Gala Excelenței, iar toate meritele acestor copii vi se datorează și dumneavoastră“, a transmis Mihai Huleni, vicepreședinte al Consiliului Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*