#CONCURS Câștigă 2 invitații duble la concertul “Folk de colecție” de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Afișul concertului "Folk de colecție"

Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu – trei dintre vârfurile muzicii folk vin să cânte la Tulcea. Iubitorii acest gen muzical pot asculta piesele de rezistență ale acestor soliști și pot fredona împreună cu ei melodii precum “Aruncarea în valuri”, “Iertările” sau “Oameni de zăpadă”. Concertul “Folk de colecție” are loc pe data de 22 martie, de la ora 19, la Teatrul Jean Bart din Tulcea.

Tulcea NEWS are plăcerea să te invite la acest concert minunat. Ai ocazia să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la această producție.

Asigură-te că poți ajunge la concertul din 22 martie. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:
1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la concert.
3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 14 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu, trei celebri cantautori, dintre cei care au scris alfabetul muzicii folk, invită publicul “La un ceai” într-o “Noapte fără anotimp” să ofere o “Floare de colt”.”Și de-ar fi” , la un “Ceas fără timp”, “Între om și cer”, “Oameni de zăpadă” cu “Suflet fără chei” vor aștepta “Antiprimăvara”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*