Comitetul Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, la Prefectura Tulcea

Ședință la Prefectura Tulcea. FOTO Prefectura Tulcea

Prefectul Alexandru Dan Munteanu a prezidat ședința de lucru a Comitetului Consultativ De Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice.

În cadrul ședinței au fost dezbătute următoarele aspecte:

1.Verificarea respectării prevederilor legale privind protecția consumatorilor în unitățile de alimentație publică:

Dumitru Colaxiz din cadrul Comisariatulului Județean pentru Protecția Consumatorilor a prezentat activitățile specifice desfășurate de către această instituție.

2.Măsuri întreprinse pentru protejarea pensionarilor și persoanelor vârstnice din municipiul Tulcea împotriva violenței fizice, abuzurilor și a furturilor:

Comisar de politie Simona Sabangianu a prezentat activitățile desfășurate de către lucrători din cadrul I.P.J. Tulcea pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale și a infracțiunilor a căror potențiale victime pot fi pensionarii sau persoanele vârstnice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*