FOTO Gospodărie cuprinsă de flăcări în Ceamurlia de Sus. Pompierii au reușit să salveze locuința și adăpostul de animale

Gospodărie cuprinsă de flăcări în Ceamurlia de Sus. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Baia, au intervenit, duminică noapte, cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Ceamurlia de Sus, din comuna Baia.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat două șure baloți de paie și lucernă, cu pericol de propagare la adăpostul de animale și casa de locuit din apropiere care formau corp comun.

Datorită cantității mari de material combustibil, intervenția a fost de lungă durată, incendiul fiind lichidat după aproximativ patru ore.

Au ars aproximativ 1500 baloți de lucernă și paie. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind acțiunea intenționată. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, nici omenești, nici din rândul animalelor din gospodărie.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*