Cetatea Enisala va răsuna de muzică de calitate

Eveniment deosebit în cetatea Enisala

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale ”Gavrilă Simion” Tulcea vă invită la concertul extraordinar, „Gospodari la poalele cetății“.  

În după amiaza de sâmbătă, 28 iulie, începând cu ora 15.00, la Gospodăria țărănească conservată ”in situ” din Enisala va avea loc concertul extraordinar „Gospodari la poalele cetății“, susținut de Corul Metamorphosis din Constanța.

Evenimentul este organizat de Asociația ”Artiști Dobrogeni” Constanța și Mangalia în colaborare cu Institutul de Cercetări Eco-Muzeale ”Gavrilă Simion” Tulcea, cu ocazia recepției lucrărilor de reabilitare a învelitorii de la casa mică a gospodăriei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*