Tineri trimiși în judecată pentru trafic de droguri

Tinerii au importat pentru a vinde o cantitate mare de cannabis. FOTO Politia Română

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Oragnizate Tulcea şi procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea au finalizat cercetările într-un dosar penal pentru trafic de droguri și au trimis dosarul instanței de judecată pentru a se fix aun prim termen.

Este vorba de trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 30 ani, doi dintre ei fiind din localitatea Măcin, jud. Tulcea și un al treilea din județul Galați, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, fără drept (art. 2 al. 1 din Legea nr. 143/2000) şi introducere în ţară de droguri de risc (art. 3 al. 1 din Legea nr. 143/2000).

Potrivit anchetatorilor, în anul 2015, doi dintre bărbați au cumpărat din afara țării și au introdus în România 1 kg cannabis. Cantitatea de 938,2 grame cannabis și 99,3 grame rezină de cannabis a fost ridicată de polițiști cu ocazia prinderii în flagrant. Cel de-al treilea bărbat a oferit și vândut diferite cantități de droguri în mai multe rânduri în localitatea de domiciliu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*