Câștigătoarea lucrărilor de proiectare și reparare a falezei din Tulcea este firma Max Boegl

Faleza Dunării la Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Faleza Dunării la Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Firma Max Boegl România, subsidiara concernului german Max Boegl, a fost declarată câştigătoare a licitației pentru „Proiectare, asistență tehnică și execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţie „Modernizarea Portului Tulcea de la Mm 38+1530 la Mm 38+800” finanţat prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020, axa prioritara 1, obiectivul specific 2.4 „Creşterea volumului de mărfuri tranzitate prin terminale intermodale şi porturi”.

Proiectul în valoare de 133.946.978,4 RON va dura aproximativ doi ani și vizează modernizarea infrastructurii portuare.

Am demonstrat încă odată că ce am promis se face și tulcenii vor vedea asta concret pe faleză. Vreau să subliniez doar un singur lucru: construcția cheurilor care mărginesc limita dunăreană a falezei municipiului Tulcea a început în secolul trecut și, după un secol, Portul Tulcea capătă valoarea pe care o merită.
Investiția este de aproximativ 40 de milioane de euro, vorbim despre un proiect major pentru noi, tulcenii, pentru tot ceea ce înseamnă Delta Dunării și turismul în județul Tulcea.
Am promis că voi duce la capăt acest proiect, mulți sunt nerăbdători, mulți nu știu ce înseamnă un asemenea proiect, nu se face bătând din palme sau comentând pe internet, sunt multe avize, contestaţii, clarificări, așa e la noi, dar iată că am scăpat de hârţogăraie și avem constructor, vom semna contractul la Tulcea și se va trece efectiv la muncă, la săpat, încep lucrările, vom anunța în scurt timp cum va ajunge constructorul la Tulcea“, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*