Bărbat prins de polițiștii tulceni, după ce a comis un furt dintr-o locuință

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat de 55 de ani din județul Constanța a fost prins de polițiștii tulceni, după ce la jumătatea lunii februarie a furat dintr-o gospodărie din localitatea Satu Nou bunuri în valoare de 4.000 de lei.

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihai Bravu au identificat un bărbat în vârstă de 55 de ani, din  județul Constanța, bănuit de săvârșirea faptei.

Astfel în noaptea de 16/17 februarie, bărbatul  ar fi pătruns în locuința unui bărbat din localitatea Satu Nou, județul Tulcea, de unde ar fi sustras mai multe produse alimentare, băuturi și articole gospodărești, în valoare de aproximativ 4.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Polițiștii tulceni l-au reținut pe bărbatul în cauză,  pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, introducându-l în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, iar la data de 10 martie îl vor prezenta instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*