Sute de persoane au fost prezente astăzi la Bursa Locurilor de Muncă de la Tulcea. Între ele au fost și doi cetățeni ucraineni

Sute de persoane s-au prezentat astăzi la Bursa Locurilor de Muncă. FOTO: AJOFM Tulcea

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea a organizat vineri, 14 octombrie, o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă. Evenimentul a avut loc începând cu ora 09.30, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor, Piața Independenței, nr.1 și a reprezentat o întâlnire directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale și transparente, care a permis realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Bursa a fost destinată în special absolvenților, dar, cu acest prilej, au participat și alte persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, indiferent de vârstă și de calificare profesională.

Pentru acest eveniment au fost contactați peste 272 de agenți economici, iar dintre aceștia au participat 35 de angajatori care au oferit peste 487 de locuri de muncă vacante.

La această acțiune au fost prezente 312 persoane, din care 87 de absolvenți. În urma desfășurării bursei locurilor de muncă au fost selectate în vederea încadrării un număr de 115 persoane, din care 43 de absolvenți.

În vederea facilitării contactului direct între angajatori și persoanele din detenție, interesate în obținerea unui loc de muncă, la activitatea organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea au participat 13 persoane private de libertate în regim deschis care urmează să fie eliberate, în perioada următoare.

De asemenea, la Bursa Locurilor de Muncă au participat și doi cetățeni ucraineni care si-au manifestat dorința de a căuta un loc de muncă în municipiul Tulcea. Menționăm că, în cadrul evenimentului, cetățenii ucraineni au fost puși în legătură cu angajatorii locali și au primit informații cu privire la locurile de muncă vacante atât din județul nostru, cât și din țările Uniunii Europene / Spațiului Economic European în scopul asigurării mobilității și integrării pe piața muncii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*