Bărbat din Tulcea cercetat penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Un bărbat din județul Tulcea s-a ales cu un dosare de cercetare penală după ce a fost surprins în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism pe DN 22F.

Astfel, potrivit IPJ Tulcea, în data de 28 mai, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Izvoarele și Valea Teilor au depistat și oprit în trafic un autoturism, pe DN 22F, la ieșirea din localitatea Izvoarele, iar conducătorul vehiculului, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Tulcea, a fost supus verificărilor de rutină. În urma acestor verificări, polițiștii au descoperit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conform legii în vigoare, conducerea unui vehicul fără permis de conducere reprezintă o infracțiune.

Imediat după constatarea acestei situații ilegale, polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările sunt în desfășurare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs această încălcare a legii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*