Circulație restricționată pe DJ 222 deoarece în poligonul Babadag se execută trageri cu muniție de război

Circulație restricționată pe DJ 222, în zona poligonului Babadag. FOTO CJ Tulcea
Circulație restricționată pe DJ 222, în zona poligonului Babadag. FOTO CJ Tulcea

Consiliul Județean Tulcea atrage atenția populației că traficul rutier pe DJ 222, între localitățile Enisala și Sălcioara, va fi restricționat de mai multe ori în luna iulie deoarece în poligonul Babadag se execută trageri cu muniție de război.

Astfel, în perioada 6 – 10 iulie, 14 – 16 iulie și 20 – 22 iulie, între orele 08.00 și 23.00, în poligonul Babadag, situat pe DJ 222, se execută trageri cu muniție de război, ziua și noaptea. Drept urmare, circulația între Enisala și Sălcioara va fi restricționată prin amplasarea a două bariere, iar tragerile se vor executa fără întrerupere pe interval de 60 de minute, cu pauze de 15 minute între ele pentru descongestionarea traficului rutier.

„Pentru rezolvarea unor situații de urgență se va lua legătura în mod obligatoriu cu Centrul secundar de Pregătire pentru luptă Babadag la numerele de telefon 0240/562805; 0745736741. În vederea respectării măsurilor de siguranță a tragerilor, pentru buna desfășurare a activităților în perioada și la intervalele orare menționate, recomandăm să se folosească ca rută alternativă de circulație între localitatea Babadag și localitatea Sălcioara ruta Babadag – DN 22 – Ceamurlia de Jos – Jurilovca – DJ 222 – Sălcioara (și retur). Nerespectarea recomandărilor prezentate mai sus poate duce la consecințe grave de care Unitatea Militară nu se face răspunzătoare”, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Tulcea.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*