Bărbat depistat de jandarmii tulceni după ce a săvârșit gesturi obscene în apropierea unei școli

Bărbat depistat de jandarmi după ce a săvârșit gesturi obscene în apropierea unei școli. FOTO IJJ Tulcea

Un bărbat de 47 de ani a fost depistat de jandarmi după ce și-ar fi expus organele sexuale în apropierea unei școli din municipiul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, în dimineața zilei de vineri, 17 septembrie, în jurul orei 09.50, o femeie a sesizat faptul că un bărbat se află în apropierea unei școli din municipiul Tulcea, săvârșind gesturi obscene și că nu este prima oară când bărbatul este observat, expunându-și organele sexuale în public.

„Ajunși la fața locului, jandarmii au observat un bărbat cu un comportament suspect, care la vederea forțelor de ordine, a încercat să fugă. Acesta a fost prins și imobilizat, fiind condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea pentru întocmirea documentelor specifice. Pe timpul verificărilor, suspectul a declarat date false privind identitatea sa pentru inducerea în eroare a jandarmilor”, au transmis reprezentanții IJJ Tulcea.

Bărbatul și-a recunoscut fapta, iar în urma unei evaluări de către un medic specialist, s-a luat măsura internării în cadrul secției de psihiatrie a Spitalului Județean Tulcea.

Cercetările sunt continuate, în acest caz, de către organele competente sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, jandarmii aplicând totodată și o sancțiune contravențională pentru declararea unor date de identitate false.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*