Cinci libanezi și un constănțean sunt cercetați de către polițiștii tulceni pentru braconaj cinegetic

Polițiștii tulceni au confiscat armele, muniția și vânatul. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au depistat șase bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic. De la cei în cauză au fost ridicate cinci arme de vânătoare, 1.210 cartușe și vânatul.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au desfășurat în cursul zilei de 4 octombrie o acțiune pentru prevenirea și combaterea braconajului cinegetic, în zona Rezervației naturale Lacul Traian din apropierea localității Traian, comuna Cerna, județul Tulcea.

În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat cinci bărbați cu vârstele cuprinse între 46 și 52 de ani, cetățeni libanezi, care efectuau activități de vânătoare în zona protejată, însoțiți de un bărbat de 56 de ani din județul Constanța.

În cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 5 arme de vânătoare, peste 1.200 cartușe și vânatul.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*