Bani pentru acoperișul Școlii Gimnaziale de la Chilia Veche

Chilia Veche. FOTO Asociația Împreună pentru Chilia

Prefectura Tulcea a anunțat că în cadrul ședinței de Guvern de miercuri, 27 iulie, s-a aprobat alocarea sumei necesare pentru refacerea acoperișului de la Școala din Chilia Veche – Corpul B.

„După ce fenomenele meteorologice de la sfârșitul iernii au distrus acoperișul Școlii Gimnaziale din Chilia Veche – Corpul B, am făcut demersurile necesare pentru a obține de la Guvern o finanțare din Fondul de intervenție, pentru reparații. Mă bucur că în cadrul Ședinței de Guvern de ieri a fost aprobată suma de 107.000 de lei pentru această școală. Ne dorim ca lucrările să se finalizeze până la începutul anului școlar, iar elevii să se întoarcă în siguranță în clase. Am avut o discuție cu domnul primar de la Chilia , care m-a asigurat că va demara lucrările de reparații în cel mai scurt timp posibil”, a precizat prefectul Alexandru Dan Munteanu.

În această clădire își desfășoară activitatea copiii din învățământul preșcolar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*