Autoritățile locale din comuna Casimcea au intrat deja în spiritul sărbătorilor de iarnă

Primăria Casimcea a îmbrăcat haine de sărbătoare

Sărbătorile de iarnă sunt cu siguranță cea mai frumoasă perioadă a anului, când fiecare dintre noi așteptăm Nașterea Domnului cu emoție și nerăbdare. Iar autoritățile locale depun un efort în plus pentru a crea atmosfera și cadrul special pentru sărbători, pentru ca oamenii să uite, măcar pentru câteva zile, de greutățile cotidiene.

Anul acesta, locuitorii din Casimcea au parte de sărbători de iarnă scăldate în lumini feerice, căci primăria a pregătit iluminatul festiv pe străzile din comună încă de la începutul luni decembrie. Iluminatul festiv nu a costat nimic autoritățile locale, instalația fiind proprietatea Primăriei Casimcea, astfel încât costurile generale se vor reduce numai la plata facturilor la energia electrică folosită.

În plus, pe parcursul lunii, autoritățile le-au pregătit o serie de surprize copiilor și părinților. Astfel, festivitățile dedicate Nașterii Domnului au început în comună încă de la 1 Decembrie, odată cu sărbătorirea Zilei Naționale, și au culminat joi, 22 decembrie, cu o serbare de Crăciun, organizată la Școala Gimnazială Casimcea, la care reprezentații primăriei au venit în ajutorul lui Moș Crăciun și au împărțit cadouri tuturor elevilor și preșcolarilor din școlile și grădinițele din comună. Au fost astfel împărțite 380 de pungi cu cadouri, în principal fructe și dulciuri, tuturor preșcolarilor și elevilor de ciclu primar și gimnazial din Casimcea, dar și din satele aparținătoare de comună, Războieni, Corugea și Rahman.

În schimb, copiii au pregătit o scenetă de teatru cu tradiții și datini de Crăciun și au interpretat și un minunat spectacol de colinde, conceput ca o călătorie magică prin obiceiurile strămoșești.

În plus, reprezentanții Primăriei Casimcea au promis că nici vrâstnicii și persoanele cu nevoi speciale din comună nu vor fi uitați de Moș Crăciun, care urmează să le împartă daruri cu sprijinul autorităților locale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*