Apel al Centrului de Transfuzii Sanguine pentru tulceni să doneze sânge

Campanie pentru donat sânge

Centrul de Transfuzie Sanguină Tulcea a făcut un apel în mediu online la tulceni pentru ca aceștia să meargă și să doneze sânge.

Spitalul Județean Tulcea are nevoie de depozite de produse de sânge în permanență, dar acestea nu sunt suficiente, așa că reprezentanții Centrului de Transfuzii încearcă să îi atragă pe potențialii donatori.

„Dragi tulceni, haideți sa dam dovadă de curaj și bunătate, sa ne rupem puțin din timpul pe care îl avem și sa ajutam pe cineva care are nevoie de noi, cineva aflat în suferință, pe patul de spital și se luptă pentru viata lui! Poți salva o viață dacă iei decizia de a salva sânge! Avem nevoie de toate grupele de sânge!Sângele donat salvează vieți! Poți fi și tu un donator! Va așteptăm la sediul nostru :str. Alunișului nr. 15, de L-V, program de recoltă 7:30-10“, sună anunțul postat pe pagina de Facebook a Centrului

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*