Alegeri Parlamentare 2020, exit-poll CURS-Avangarde

Potrivit exit-poll-ului CURS-Avangarde prezentat, duminică seară, PSD se situează pe primul loc în alegerile parlamentare, atât la votul pentru Camera Deputaților, cât și pentru cel al Senatului.

Astfel, conform exit-poll format pe baza datelor centralizate până la ora 19.00:

Senat

PSD 30,6 la sută

PNL 29,1 la sută

USR-PLUS 16,4 la sută

UDMR 5,7 la sută

AUR 5,3 la sută

PRO România 5 la sută

PMP 5 la sută

AUR 5,3 la sută.

Camera Deputaților

PSD – 30,5 la sută

PNL – 29 la sută

USR -15,9 la sută

UDMR – 5,7 la sută

AUR – 5,2 la sută

PMP – 5 la sută

Pro România – 5 la sută.

Rezultatele exit-poll au fost anunțate de Institutele de cercetări sociologice Avangarde și Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS), acestea fiind acreditate de Biroul Electoral Central.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*