FOTO Incendiu de vegetație uscată în apropiere de localitatea Mineri și o casă din municipiul Tulcea

Incendiul de vegetație uscată a fost stins de către pompieri. FOTO ISU Delta Tulcea

Două echipaje de pompieri au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit pe un teren, în apropiere de localitatea Mineri.

În momentul în care pompierii tulceni din cadrul ISU Delta, Detașamentul Tulcea a ajuns la locul solicitării, focul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați, în apropiere de satul Mineri, arzând vegetația uscată. După aproximativ jumătate de oră, cele două echipaje cu autospeciale de stingere cu apă și spumă au reușit să stingă focul.

Pompierii au stabilit că cel mai probabil incendiul a izbucnit în urma folosirii focului în spații deschise.

UPDATE:

Cele 2 echipaje de salvatori, după lichidarea incendiului de vegetație uscată, au fost alarmate pe drumul de întoarcere, despre producerea unui incendiu care se manifesta la o casă din municipiul Tulcea.

În casă era proprietarul, dar care s-a auto evacuat. Cauza probabilă producerii incendiului este coș de fum neizolat termic față de materialele combustibile din jur.

Casa era construită din placi de OSB, pe structură din lemn, învelită cu tablă. Când au ajuns pompierii, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă. La fața locului intervin 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 13 subofițeri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*