Adolescentă de 16 ani din Niculițel, salvată de pompierii tulceni după ce căzuse într-o fântână

Adolescentă de 16 ani din Niculițel, salvată de pompieri după ce căzuse într-o fântână. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină miercuri, 24 martie, în jurul orei 12.10, pentru salvarea unei adolescente în vârstă de 16 ani, ce căzuse într-o fântână de pe raza localității Niculițel.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu accesorii specifice, și un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.

„La sosirea echipajelor de intervenție, tânăra se găsea în interior, sprijinită de pietrele din pereții fântânii, la aproximativ patru metri de sol. Unul dintre pompieri a coborât în fântână și, ajutat de colegi, a reușit să o aducă la suprafață. Tânăra, în vârstă de 16 ani, conștientă și cooperantă, a fost preluată de echipajul SAJ Tulcea și transportată la spital”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

La intervenție au participat și membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Niculițel cu o autospecială de stingere cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*