Peste 100 de obiective au fost verificate de polițiștii tulceni în ultimele 24 de ore, în contextul pandemiei de COVID-19

Acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție continuă pe raza județului Tulcea

Polițiștii tulceni au verificat în ultimele 24 de ore peste 100 de obiective în contextul pandemie de COVID-19.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea, în ultimele 24 de ore, peste 155 de polițiști, polițiști locali și reprezentanți ai autorității locale au acționat, sub coordonarea Instituției Prefectului- Județul Tulcea, pentru verificarea modului în care se respectă prevederile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

“Astfel, au fost verificate peste 100 obiective/locații (societăți comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun, gări), fiind legitimate aproximativ 320 persoane și verificate peste 60 de mijloace de transport în comun. Pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 45 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 9.000 de lei”, a afirmat IPJ Tulcea.

Pe parcursul activităților de control, polițiștii aduc la cunoștința cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea purtării măștii de protecție astfel încât să acopere nasul și gura.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*