Adăpost de animale cuprins de flăcări în zona localității tulcene Somova

Adăpost de animale cuprins de flăcări în zona localității tulcene Somova. FOTO ISU Tulcea
Adăpost de animale cuprins de flăcări în zona localității tulcene Somova. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Detașamentul de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină sâmbătă, în jurul orei 10.30, pentru limitarea efectelor unui incendiu ce se manifesta la un adăpost de animale în zona localității Somova.

„La fața locului s-au deplasat inițial 14 pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, și o ambulanță SMURD. După executarea recunoașterii, au fost solicitate în sprijin încă două autospeciale de stingere cu apă și spumă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați și a cuprins adăpostul de animale și adăpostul de furaje.

„Din fericire, nu sunt persoane rănite și nici animale surprinse în adăpost. Incendiul a fost localizat se lucrează pentru lichidare”, au mai precizat pompierii tulceni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*