„Haideți, tulceni, la hora mare!“, spectacol de Ziua Națională în Piața Civică

„Haideți, tulceni, la hora mare!“, spectacol de Ziua Națională în Piața Civică. FOTO cu rol ilustrativ

Cu ocazia Zilei Naționale a României, la 104 de ani de la Unirea tuturor românilor sub granițele României Mari, Consiliul Județean Tulcea organizează joi, 1 decembrie, de la ora 10.30, în Piața Civică, spectacolul artistic „Haideți, tulceni, la hora mare!“

Spectacolul este deschis de Fanfara Frații Lucan. Invitați speciali ai spectacolului sunt Ovidiu Komornyik și Cornelia și Lupu Rednic.

Își dau concursul: Ansamblul Folcloric de Copii și Tineret „Dorulețul“ și Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei“ (orchestra, corpul de balet și soliștii vocali Laura Mocănița, Laura Feraru, Georgeta Nichifor și Costel Atanasof).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*