Acțiune de amploare a Poliției Economice Tulcea. Amenzile aplicate au depășit 10.000 de lei

Acțiune de amploare a Poliției Economice Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Tulcea au acționat duminică, 28 martie, pe raza județului, în vederea prevenirii și combaterii infracțiunilor privind mărcile și indicațiile geografice, verificarea respectării regulilor generale de comerț, combaterea ilegalităților economice, precum și verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii au verificat 11 agenți economici, aplicând un număr de șapte sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.500 de lei, pentru neemiterea de bonuri fiscale pentru toate sumele de bani încasate din vânzări și a fost confiscată suma totală de 689 de lei.

Polițiștii de investigare a criminalității economice, au beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea și al Biroului de Ordine Publică.

Asemenea acțiuni vor continua și în perioada următoare, în vederea prevenirii infracțiunilor și contravențiilor de natură economico-financiară, dar și pentru combaterea și prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*