Accident rutier petrecut pe DN 22, la intersecția localităților Zebil cu Babadag. Șoferul vinovat a rămas fără permis de conducere

Accident rutier petrecut pe DN 22, la intersecția localităților Zebil cu Babadag. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au fost sesizați marți, 23 noiembrie, cu privire la producerea unui eveniment rutier petrecut pe DN 22, la intersecția localităților Zebil cu Babadag.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că un bărbat de 43 de ani, din localitatea Zebil, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Zebil către Babadag, ar fi intrat în coliziune cu o mașină condusă de un bărbat de 33 de ani, din Babadag, care circula din direcția Babadag către Zebil.

„În urma evenimentului rutier, nu au rezultat vătămări corporale. Ambii conducători auto posedau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice”, au transmis polițiștii tulceni.

Aceștia au precizat că șoferului vinovat i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile și a fost aplicată o amendă conform art.101 din OUG 195.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*