Accident rutier în localitatea Somova. Două persoane au fost rănite  

Accident rutier în localitatea Somova. FOTO IPJ Tulcea

Un accident rutier a avut loc astăzi în localitatea Somova, iar două persoane au fost rănite.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 11 noiembrie 2023, în jurul orei 08:34, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că,  pe raza localității Somova a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de către polițiştii ajunși la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat  de 33 de ani ar fi  condus un autoturism pe DN22-E87 direcția de mers Tulcea -Galaţi și ar fi efectuat fără să se asigure manevra de schimbare a direcției de mers, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto nevinovat cât si a pasagerului, care au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Judeţean de Urgență Tulcea .

Ambii conducători auto posedă permise de conducere valabile şi nu se aflau sub influența alcoolului.

În cauză a fost  întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*