Tânăr din Tulcea surprins de polițiști conducând pe DN 22 cu aproape dublul limitei de viteză admisă

Tânăr în vârstă de 21 de ani surprins conducând cu viteză excesivă în Tulcea. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat și sancționat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din județul Tulcea, pentru conducere cu viteză excesivă pe DN 22 – E87, în data de 27 mai.

Astfel, potrivit IPJ Tulcea, autoturismul condus de tânăr circula cu o viteză de 196 km/h, depășind cu mult limita maximă de viteză permisă pe sectorul respectiv de drum, care era de 100 km/h. Incidentul s-a petrecut pe relația Tulcea – Constanța, atrăgând atenția polițiștilor de patrulare.

Polițiștii au oprit imediat autoturismul și au identificat conducătorul auto, care a fost sancționat contravențional conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep. Tânărul a primit o amendă corespunzătoare și, pe lângă aceasta, i s-a aplicat și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Suspendarea este valabilă pe o perioadă de 120 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*