Accident rutier în localitatea Agighiol. O persoană a fost rănită

Accident rutier în localitatea Agighiol. FOTO IPJ Constanța

Un accident rutier a avut loc în localitatea Agighiol, iar o persoană a fost rănită.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 04.09.2023, în jurul orei 11:20, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în localitatea Agighiol, la intersecția D.J. 222 cu D.J.222C a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 41 de ani din județul Buzău a condus un autoturism pe D.J. 222C iar la intersecția cu D.J. 222, în localitatea Agighiol,  nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 39 de ani din județul Tulcea astfel intrând în coliziune cu acesta.

Ca urmare a evenimentului rutier, a rezultat avarierea celor două autoturisme și rănirea ușoară a unuia dintre conducătorii auto.

Conducătorii autoturismelor dețineau permise de conducere și nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, urmând a se stabili cu exactitate toate circumstanțele producerii evenimentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*