Accident grav cu patru victime între Mănăstirea Cocoș și Niculițel

Patru persoane au fost rănite în urma accidentului. FOTO IPJ Tulcea

Un tânăr șofer din Niculițel a reușit să provoace un accident rutier în urma căruia patru persoane, printre care și el, au fost rănite și transportate la spital. Pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. 

Accidentul s-a produs în seara zilei de 27 septembrie, când, potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, un tânăr în vârstă de 18 ani din localitatea Niculițel, conducea un autoturism pe DJ 229C, dinspre Mănăstirea Cocoș către localitatea Niculițel. Acesta a vrut la un moment dat să evite un obstacol apărut pe șosea, moment în care a pierdut controlul volanului autoturismului și a intrat în coliziune cu un stâlp.

În urma accidentului au rezultat patru victime care au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că șoferul poseda permis de conducere și nu se afla sub influenta alcoolului.

Cercetările continua în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*