Școlile rămân închise în județul Tulcea și miercuri 28 februarie

Drumul a fost închis circulației publice

Autoritățile tulcene au decis ca miercuri 28 februarie ca toate școlile să rămână închise, mai puțin grădinițele cu program prelungit. Decizia a fost luată în așa fel încât părinții care merg la serviciu și au copii mici să aibă unde să îi lase.

Teoretic, dacă nu se schimbă nimic, de pe 1 martie se ridică avertizarea de Cod Portocaliu și atunci lucrurile vor intra treptat în normal.

Potrivit INMH, temperaturile se estimează că vor coborî de la valori de -5 grade în 27 februarie, spre -8…-7 grade în zilele de 28 februarie și 1 martie. Ulterior acestei perioade, maximele vor crește de la o zi la alta, ajungând spre medii de 4…5 grade în zilele de 5 și 6 martie, apoi în jurul a 9 grade, până spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză.

Temperaturile minime vor scădea de la valori medii în jurul a -8 grade în 27 februarie, spre -13…-12 grade în 2 martie, apoi vor crește de la o zi la alta până spre medii de 1…2 grade în data de 6 martie și în jurul a 4 grade până în data de 11 martie.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*