Școlile rămân închise în județul Tulcea și miercuri 28 februarie

Drumul a fost închis circulației publice

Autoritățile tulcene au decis ca miercuri 28 februarie ca toate școlile să rămână închise, mai puțin grădinițele cu program prelungit. Decizia a fost luată în așa fel încât părinții care merg la serviciu și au copii mici să aibă unde să îi lase.

Teoretic, dacă nu se schimbă nimic, de pe 1 martie se ridică avertizarea de Cod Portocaliu și atunci lucrurile vor intra treptat în normal.

Potrivit INMH, temperaturile se estimează că vor coborî de la valori de -5 grade în 27 februarie, spre -8…-7 grade în zilele de 28 februarie și 1 martie. Ulterior acestei perioade, maximele vor crește de la o zi la alta, ajungând spre medii de 4…5 grade în zilele de 5 și 6 martie, apoi în jurul a 9 grade, până spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză.

Temperaturile minime vor scădea de la valori medii în jurul a -8 grade în 27 februarie, spre -13…-12 grade în 2 martie, apoi vor crește de la o zi la alta până spre medii de 1…2 grade în data de 6 martie și în jurul a 4 grade până în data de 11 martie.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*