A fost pus în funcțiune sensul giratoriu provizoriu din zona Egreta, din municipiul Tulcea

A fost pus în funcțiune sensul giratoriu provizoriu din zona Egreta. FOTO Facebook oficial Ștefan Ilie

Primarul municipiului Tulcea, Ștefan Ilie, a anunțat că în cursul nopții trecute a fost pus în funcțiune sensul giratoriu provizoriu de la Egreta.

„Aceasta amenajare, realizată de colegii de la Secția DIAP, vizează fluidizarea circulației prin crearea sensului giratoriu, anularea și repoziționarea trecerilor de pietoni de pe străzile Păcii și Babadag”, a precizat Ștefan Ilie.

Potrivit primarului municipiului Tulcea, este o lucrare provizorie, atât pentru monitorizarea fluidizării traficului, cât și datorită lucrărilor mari de investiții pentru sistematizarea apelor pluviale și de reabilitare a străzilor afectate, care vor avea loc în perioada următoare.

A fost pus în funcțiune sensul giratoriu provizoriu din zona Egreta. FOTO Facebook oficial Ștefan Ilie

El a mai anunțat că, prin Serviciul de Gospodărire Municipală, se va realiza asfaltarea imediată a laturilor afectate de lucrările pentru lărgirea benzilor de sens.

„Vor urma alte două sensuri giratorii provizorii, ambele pe Isaccei, la intersecția cu Taberei și la Sindicate”, a mai transmis primarul Ștefan Ilie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*