Peste 130 kg de pește, fără documente justificative, descoperite de polițiștii de frontieră tulceni în Delta Dunării

Zeci de kilograme de pește, fără documente de proveniență, descoperite în portbagajul unui tulcean. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii de frontieră tulceni au depistat un bărbat care transporta, cu un autoturism, 132 de kilograme de pește, specia crap, fără documente de provenință.

Potrivit Gărzii de Coastă, în seara zilei de joi, 23 februarie, în jurul orei 20.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Tulcea, fiind într-o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol, au efectuat controlul asupra unui autoturism la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 62 de ani, din județul Buzău. În urma verificărilor a fost descoperită cantitatea de 132 de kilograme de pește, din specia crap, pentru care nu existau documente justificative.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere/ transport pește, fără documente justificative. Autoturismul, marca Mercedes Benz, a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar întreaga cantitate de pește a fost predată către o societate comercială de profil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*