A fost emis un cod galben de vânt pentru județul Tulcea

Copaci suflați de vânt. FOTO Adrian Boioglu
Copaci suflați de vânt. FOTO Adrian Boioglu

Județul Tulcea se află sub cod galben de vânt, iar atenționarea este valabilă până miercuri seara.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, a fost emisă o atenționare cod galben, valabilă din data de 26 septembrie, ora 10 – 27 septembrie, ora 21.

Marți și miercuri (26 și 27 septembrie), vântul va avea intensificări temporare în Dobrogea și Muntenia, cu viteze de 55…65 km/h, iar pe litoral și în bazinul vestic al Mării Negre rafalele vor depăși 70 km/h.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*