3 Martie – Ziua Mondială a Vieţii Sălbatice

Delta Dunării. FOTO ARBDD

În fiecare an, pe 3 martie, este sărbătorită Ziua Mondială a Vieții Sălbatice.

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a anunțat că tema aleasă pentru anul acesta „Parteneriate pentru conservarea vieții sălbatice” este un prilej de celebrare a tuturor eforturilor de conservare, de la nivel interguvernamental la scară locală.

Susținerea parteneriatelor care promovează conservarea și protejarea biodiversității este foarte importantă în acțiunile noastre de asigurare a unei relații cât mai durabile cu natura.

Ziua de 3 martie 2023 este una specială deoarece marchează împlinirea a 50 de ani de la semnarea Convenției cu privire la comerțul internațional cu specii ale faunei și florei pe cale de dispariție” (CITES), conventie care a desemnat această dată ca fiind Ziua Mondială a Vieții Sălbatice cu scopul de a crește gradul de conștientizare asupra nevoii de conservare și protejare a viețuitoarelor sălbatice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*