VIDEO Zeci de autoturisme, blocate în județul Tulcea

Pompierii intervin la mașinile blocate. FOTO ISU Tulcea

Zeci de autoturisme sunt în continuare blocate în județul Tulcea și se acționează pentru preluarea oamenilor aflați în acestea.

ISU Tulcea a transmis o informare privind situația la nivelul județului.

Aceasta se prezintă astfel:

– auto blocate – 78

– persoane blocate în auto – 63

– localități fără energie electrică – 53

– persoane afectate de lipsa energiei electrice – 47119

– persoane recuperate din autoturisme de pe raza județului Tulcea – 16

În prezent se desfășoară misiuni de salvare a persoanelor blocate în autoturisme pe raza județului Tulcea.

Se înaintează cu greu pe drumurile naționale și județene din cauza dopurilor de zăpadă formate pe carosabil dar și a viscolului și a vizibilității reduse.

În sprijinul echipajelor de pompieri sunt și lucrătorii de la drumuri naționale și județene cu utilaje de deszăpezire dar și autoritățile locale prin SVSU cu utilaje proprii.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*